Udviklingsingeniør: Produktudvikling Be-Ge Jany A/S

Stina Eneman Jobs

Be-Ge Gruppen er en familieejet koncern med aktiviteter i Sverige, Danmark, Storbritannien, Litauen, Holland, Tyskland og Belgien. Koncernen består af forretningsområderne Be-Ge Seating Division, Be-Ge Component Division og Be-Ge Vehicle Division. Be-Ge Jany A/S, der udvikler og fremstiller M1 godkendte autosæder af højeste kvalitet samt specialprodukter til auto-branchen, er et selskab i Be-Ge Seating divisionen. Virksomheden er placeret i Frøstrup og beskæftiger 36 medarbejdere. Be-Ge Janys grundværdi ”Seats for Life” gennemsyrer alt, hvad man foretager sig, og der fokuseres benhårdt på sikkerhed og kvalitet samt fleksibilitet og udvikling af kundespecifikke løsninger.

Udviklingsingeniør: Produktudvikling – dygtige kollegaer, nyeste teknologi og eget testlaboratorium

Be-Ge Jany har en stærk og stabil plads i markedet blandt kunder og samarbejdspartnere. Til at fastholde og styrke denne udvikling søger vi nu yderligere en udviklingsingeniør til vores kreative team på fabrikken i Frøstrup. 

Som en del af udviklingsteamet bliver du en central person i udvikling og tests af strategiske produkter og kunderelaterede projekter. Du er med i hele udviklingsforløbet fra koncept ide, konstruktion, prototyper, test, implementering i produktion og lancering. Vi kan derfor garantere, at du får en dagligdag med stor bredde og variation, hvor dine opgaver inkluderer:

  • Udvikling af såvel strategiske som kundespecificeret projekter
  • Udføre 3D konstruktion/designs fra koncept til færdigt produkt
  • Bidrage til fastlæggelse af fremstillingsprocesser og sikre leverandørkæden 
  • Test og validering af konstruktion iht. EU-lovgivning med akkrediteret testinstitut
  • Håndtering af test-rapporter og produktionsdokumentation 
  • Håndtering og test af prototyper
  • Teknisk support ved kunde- og messeaktiviteter

For at få succes i jobbet skal du gennem en engageret og løsningsfokuseret tilgang sikre de gode løsninger og et godt samarbejde i virksomheden.

Vi har brug for flere kloge hænder

Vi forventer du er uddannet ingeniør, produktionsteknolog eller lignende, kombineret med et par års erfaring inden for produktudvikling. Vi vægter ligeledes, at du har erfaring med ordreproduktion i et internationalt miljø og kan kommunikere på engelsk i skrift og tale, da vi eksporterer størstedelen af vores produkter. Endelig er det vigtigt, at du har flair for it og stærke kompetencer inden for 3D konstruktion.

Du er kendt for at være kvalitetsbevidst og løsningsorienteret og for at arbejde målrettet og med et godt overblik – selv med flere opgaver sideløbende. Du trives med at arbejde såvel selvstændigt som i tværfaglige teams og kommunikerer let og naturligt med professionelle og sociale relationer.

Hvorfor skal du vælge os?

  • Vi kan tilbyde et spændende, fleksibelt og alsidigt job
  • Vi kan garantere dygtige og hyggelige kollegaer – og en god chef
  • Vi kan garantere gode og fokuserede udviklingsmuligheder – gerne suppleret med videreuddannelse

Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag.

Tiltrædes hurtigst muligt.

Ansøgninger sendes hit 

eller Be-Ge Jany A/S, att.: Application, Vestergade 63-65, DK-7741 Frøstrup

Spørgsmål om stillingen kontakt: Dennis Stjernholm Isaksen, tlf. +45 2344 5649 mail: Dennis Jespensen