Teknisk projektinköpare sökes till Be-Ge Seating AB

Be-Ge Seating AB befinner sig i en offensiv tillväxtfas och stärker därför upp inköpsorganisationen med ytterligare en teknisk projektinköpare.

Befattningen utgör en viktig del för pågående och planerade projekt gällande rationaliseringar, produktuppdateringar och nya kundprojekt. Tekniskt projektinköp samarbetar internt med konstruktion, marknad, kvalitet, produktion samt med motsvarande funktioner hos våra leverantörer.

I rollen representerar du inköpsfunktionen vid konstruktionsgenomgångar och ansvarar för att ta in och utvärdera offerter. Vid produktändringar hålls leverantörer uppdaterade avseende teknisk dokumentation. I rollen utförs såväl löpande inköp av produktionsmaterial som inköp av prototypmaterial och orderunika detaljer. För nya och ändrade artiklar beställs vid behov tester för att verifiera utformning och funktion.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning.
Du talar och skriver svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande.
Vi ser att du har några års erfarenhet av arbete inom inköp eller konstruktion. Du har en affärsmässig hållning samt vana att hantera och utveckla och leverantörskontakter.

Som person söker vi dig som har drivkraft och engagemang. Du har en vilja att skapa förutsättningar för ständiga förbättringar och utveckling av såväl produkter som produktionsmetoder i samarbete med våra leverantörer.

Be-Ge Seating AB
Be-Ge Seating AB utgör del av Be-Ge Seating Division vilken är en av tre divisioner inom Be-Ge Koncernen. Moderbolaget Be-Ge Företagen är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, England, Nederländerna, Belgien, Tyskland samt Litauen. Koncernens totala omsättning uppgår till ca 1.100 Mkr. Antalet anställda inom de 15 företagen är cirka 550 personer varav 350 i Sverige.

Be-Ge Seating AB utvecklar, tillverkar och marknadsför fjädrande och fasta förarstolar, passagerarstolar samt tillbehör till dessa. Företaget levererar sina produkter till välkända tillverkare av lastbilar, bussar, tåg, entreprenad- och skogsmaskiner, truckar och fartyg. Kunderna återfinns över hela världen men med Europa som hemmamarknad. Be-Ge Seating AB omsätter ca 290 miljoner kronor och har sitt säte i Oskarshamn.

Mer information om företaget hittar du på seating.be-ge.com

Kontaktperson
Magnus Antonsson
Inköps- och logistikchef
Tel: 0491-76 18 30

Ansökan
Slutdatum: Vi genomför intervjuer löpande tills tjänsten är tillsatt.
Ange referens: Teknisk projektinköpare
Vi tar emot ansökan via epost här

Startdatum
Enligt överenskommelse

Placeringsort
Oskarshamn

Arbetsgivare
Be-Ge Seating AB
Box 912
572 29 Oskarshamn
Tel: 0491-76 18 00
Fax: 0491-819 00

Besöksadress
Gjutaregatan 4
Oskarshamn