Syerske søges er du vores nya kollega?

Syerske søges

Vi har forrygende travlt og søger derfor en syerske med tiltrædelse hurtigst muligt

Stillingen
Be-Ge Seating A/S søger en syerske til vores systue. Be-Ge Seating A/S udvikler, producerer og sælger JANY passagersæder i hele verden samt forhandler Be-Ge’s førerstole til busser, tog, lastbiler og entreprenørmaskiner samt kontorstole på det danske marked.

Dine kvalifikationer:

  • Sant til at bruge en symaskine
  • Stabil og pålidelig
  • Ansvars- og kvalitetsbevidst

Arbejdsopgaver:

  • Sy polster til sæder til specialkøretøjer
  • Siverse opgaver i delmontagen
  • Forefaldende arbejde i systuen

Vi tilbyder
Et spændende job i en international virksomhed.
Arbejdstid 37 timer ugentligt, fordelt på en 4-dages uge – mandag-torsdag.
En god og solid oplæring
Et godt arbejdsmiljø og gode kollegiale forhold Vi tror på, at succes for vore ansatte, vore kunder og vores virksomhed skabes ved at drive virksomheden som et team. Hver enkelt medarbejder betyder noget for vores fælles succes.

Tiltrædelse hurtigst muligt !

Ansøgning samt CV kan sendes her eller Be-Ge Seating A/S, Vestergade 63, 7741 Frøstrup.

Se desuden: https://dk.seating.be-ge.com

Be-Ge Seating A/S er en særdeles velkonsolideret producent og leverandør af konkurrencedygtige kvalitetsprodukter indenfor passagersæder til specialkøretøjer. Be-Ge Seating A/S udvikler, producerer og markedsfører passagersæder samt tilbehør og udstyr til minibusser og vans samt særlige køretøjer. Virksomheden er specialiseret i og ledende inden for udvikling af godkendte M1 stole og specialprodukter af høj kvalitet til køretøjer til person- og handicaptransport samt ambulancer, politi og militære køretøjer. Be-Ge Seating A/S godkender og validerer produkterne i samarbejde med Tüv. Be-Ge Seating A/S arbejder med ny teknologi og med en massiv indsats i produktudvilking, hvilket gør at Be-Ge Seating er på forkant i forhold til at matche fremtidens sikkerhedskrav inden for bl.a. passagersæder til specialkøretøjer. Be-Ge Seating A/S ligger i Frøstrup i Thy, og vi beskæftiger ca. 40 medarbejdere. Be-Ge Seating A/S er en del af den svenske koncern Be-Ge .